Khamis, 29 April 2010

aku yang ketinggalan...



salam readers cumey2 ku...
ehm...sblum terlambat aku nk wish gud luck tuk mber2 y ngah berjuang di dewan F2...
wah,,,nganjing nmpk..
mentang2 ko dh xde paper ek...
kemain lg ko...paper last rabu dpan...

and skrg ni, dh 2 ari berturut2 aku duk ngadap tenet ni..
abs semua aku bkak...
xtermasuk baju n suar aku la...
aku tgk af 8...huhuhu...
sungguh ketinggalan kan...
skrg ni, mna2 blog pn msti duk citer sal ADAMAYA...
bkn ape, aku lgsung xberpeluang nk tgk citer 2...
sungguh tragik kamu wani....
xksah la...nk citer sal AF gk...

takpe, blik nti akn ku tgk ulangannya beratus kali...
hahaha...biar family aku muntah tgk af..
utk pengetahuna semua, sy seorg y sgt FANATIK ngn af...
xksah org ckp af kali ni xsdap ke, mcm hape ke..
pedulik hape aku...dh aku ska...hahaha

ramai duk tya aku...
knape ko mnat sgt af ni....
ntah, aku xde jwpn...mmg mnat dr af 2 lg...
mmg sgt2 fanatikla...
penah abah cek bebel kat cek...

"af, af, af, xde citer len ke nk tgk"

sori la abah, ank mu ini mmg sgt ska AF...
ank mu ini nk jd penyanyi kot..hahaha...
lari2, sblm mak aku kejar aku ngn parang...
aku ngadap tenet dr pgi celik mta smpi ke mlm tutup mata..
duk tgk konsert af, smpaila ke diari...
fuh...pnat aku study af tau...
arap2 rabu ni leh jwab la...hahaha

AF 8...ehm, aku xbrape knal bdk2 af 8 ni..
mksud aku xbape knal 2 sbb aku xtgk diari...huhuhu...
tp aku minat maulana ngn adira...
y pling mnat maulana...
mka die ade iras admire aku msa aku form 5...
wah...gedik aku dh dtg dh...hahaha
suara die pn suara jantan...mmg pakej tu..hahaha

uish, pnjg lebar plak aku bercerita...
sabr hadirin dan hadirat sekalian...
jgn muntah dlu...
nk muntah p muntah dlm longkah sblah umah pak mat ek...
apa la kaitan pak mat ngn muntah ni...sadis...
k..nk smbung tgk af lg...dada


oh maulana, hrap2 ko dpt msuk final...
mka ko mmg iras2 bdk 2...hahaha



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sayang kamu....

salam cinta dariku