Isnin, 6 Disember 2010

lagi catu paper je...wah excited...

  
salam readers semua...

ape kbo u all...shat ke idok???
idok shat mkan le ubat ye...
kpd musuh gua, smoga kaki lu cpt sembuh bai...(iklan)
yeahhh...kembali ke pangkal jlan ye...
lagi satu paper..wah, pejam celik, mkan berak, akhir nya selamat gk aku mengharung lautan exam ni...
dh lpas lgo plak cek rso, tp tgk la buleh result sat g...menangis keluar lgu st12 la jwbnya...

paper terakhir pd 9/10 ni bersamaan khamis ni bersamaan jgk 3 muharram...
cewah, hfal semua no...eh sblum cek terlambat, salam maal hijrah ek semua...
dugaan paper last ni mmg sgt2 la mencabar jiwa, bakul dan raga...
sbb pe byk bnde hok duk pikiaq dlm kpalo ni hah...
abs je paper esknya mak cek dtang ambik..
cek kna p skudai, spupu cek nikah...
hish, bertambah la ape y cek kna pikiaq...

nk pakai baju apo la, nk pkai tudung stail ct ka, stail arab ke, stail belit2 mcm ulaq ka, cewah, mengalahkn pengantin hang ni wani...pastu nk pikiaq lg bju ape nk kna wat blik umah, brape psang nk wat blik, agk2 kt umah nti g jlan2 x, windu nk jpe yayang lg, windu nk jpe itik ayam lg, pikiaq buku nk kmas ltak mne la..semua la nk pikiaq...last2 study nan hado lah...msuk exam hall duk la mengoreng smpai hangit bau satu dwan...nila peel kalu dh paper last...

haish, panjang lak cek membebel no...
bkn pe, lpas gian, bkn slalu ade idea mencurah2 di ladang gandum ni...
okeh la, cek nk pi wat ayaq sat no...
lpar la plak...daa


mata xckup tdo...sblum g exam...



2 ulasan:

  1. hu3
    gudluck last paper tu..
    do your very2 besh :D

    kyoo reza

    BalasPadam
  2. wah, thanks kyoo..
    i will do my best..

    BalasPadam

sayang kamu....

salam cinta dariku